Σπάει όλα τα ρεκόρ το... sex tape της Κιμ Καρντάσιαν!!!

 

to-sex-tape-tis-karntasian-spaei-ola-ta-rekorΟι ερωτικές περιπτύξεις της Κιμ Καρντάσιαν με τον πρώην σύντροφό της έχουν σπάσει όλα τα κοντέρ views και αποτελούν το πιο επιτυχημένο sextape όλων των εποχών !Το πορνό βίντεο τους το έχουν δει πάνω από 93 εκ. άνθρωποι. Τί το εκτόξευσε;



Μπορεί η Κιμ Καρντάσιαν να ήθελε να σπάσει το Διαδίκτυο με τη γυμνή φωτογράφησή της, αλλά σίγουρα κατάφερε να σπάσει το Pornhub, την ιστοσελίδα που προβάλει υλικό για ενηλίκους. Το sex tape που έκανε με τον πρώην αγαπημένο της Ray J είναι το βίντεο με τους περισσότερους επισκέπτες στην ιστορία των sex tapes και έχει ξεπεράσει τα 93 εκατομμύρια views!

 
Υπάρχει όμως και συνέχεια... Η Κιμ Καρντάσιαν είναι η νούμερο ένα «πορνοστάρ», σύμφωνα με τα εργαλεία αναζήτησης του Διαδικτύου και τον χαρακτηρισμό που της προσδίδουν, και μάλιστα με τεράστια διαφορά από τις επόμενες.
Το γράφημα που φτιάχτηκε... προς τιμή της Κιμ Καρντάσιαν και του sex tape της και δείχνει τη διαφορά με τα υπόλοιπα!
Το γράφημα που φτιάχτηκε... προς τιμή της Κιμ Καρντάσιαν και του sex tape της και δείχνει τη διαφορά με τα υπόλοιπα!
Ο γάμος της με τον Κάνιε Γουέστ αντί να ανακόψει την πορεία του sex tape κατάφερε να την εκτοξεύσει, ενώ το πρόσφατο γυμνό εξώφυλλό της στο περιοδικό Paper αύξησε την αναζήτηση του συγκεκριμένου πορνό βίντεο κατά 586 τοις εκατό παγκοσμίως!
Να υπογραμμίσουμε ότι το ενδιαφέρον για τη συνέντευξη της στο περιοδικό δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλο, όσο όλα τα υπόλοιπα.

πηγή: thetoc.gr